Weingut Gabel

Duurzame Riesling uit Pfalz

Kom mee naar het hoogste én zonnige wijndorp van de Deutsche Weinstrasse en ontmoet Oliver Gabel van domein Weingut Gabel. Hij maakt er sinds 2014 zeer goede, authentieke wijn: Trouw aan het artisanale productieproces. Vooruitstrevend in stijl. En sinds 2019 ook met bio-label.

Agricola Brandini

Ontmoet wijnbouwers Giovanna en Serena Bagnasco

Van duurzaam idee tot Agricola Brandini. De zussen Bagnasco laten je wijn proeven, overheerlijk eten, gastvrij logeren, workshops volgen en tot rust komen. Allemaal met zicht op de wijngaarden in La Morra, Piemonte.

Elio Ottin

Wijn met passie uit Valle d’Aosta

Ontmoet Elio Ottin uit Aosta. Hij jaagt er sinds 1999 zijn dromen na en verrast je met een sublieme Petite Arvine, maar ook een Pinot Noir, Fumin en Torrette Supérieur. Met succes en met 100% passie.

Monteraponi

De verborgen vallei van Michele Braganti

Op naar Azienda Agricola Monteraponi, waar Baron Ugo na 1000 jaar nog springlevend is. Je proeft er de zon in de rosato, schitterende Chianti’s en andere wijn met adellijke allures.

Domaine Chapelle

4e generatie wijnbouwers in Santenay

Maak kennis met de wijnbouwers van Domaine Chapelle in Bourgogne. Waar de passie om voor kwaliteitswijn te maken het dagelijks levensritme bepaalt. Waarbij je zal wegdromen bij het ruiken en proeven van hun wijnen, dankzij de expressieve aroma’s, zo kenmerkend voor de terroir van hun Bourgognes.